RHAD

Hahmo- ja maskottipuvut

Jokainen maskotti on yksilö ja valmistetaan tilauksesta. Voit tilata puvun jo olemassa olevan hahmon tai kuvan perusteella. Puku voidaan myös suunnitella alusta asti maskotiksi yrityksellesi tai järjestöllesi. Hahmosi voidaan valmistaa toivotuissa väreissä ja siihen voi liittää esim. logoja.

Toimeksianto aloitetaan keskustelulla, jolloin käymme läpi hahmon käyttötarkoituksen, liikkuvuustarpeet, koon, rakenteen ja materiaalit. Mikäli hahmon täytyy kyetä puhumaan, jätetään kasvot näkyviin. Kokopuvussa taas hahmot viestivät kehonkielellä ja eleillä.

Hahmoihin voidaan rakentaa jäähdytys, koska varsinkin kesällä tulee suljetun puvun sisällä aika kuuma. Pukuun voidaan myös asentaa videojärjestelmä, jolloin puvun käyttäjä näkee paremmin, mitä ympärillä tapahtuu, eikä tarvitse saattajaa. Tämä on toki hahmokohtaista – joistain näkee hyvin ulos, toisista taas ei…

Kaikki puvut ovat erilaisia ja on vaikea ennalta antaa tarkkaa hintaa, koska puvuissa on eri tarpeita, osia ja toimintoja, mutta yleensä hinta liikkuu n. 2500–5000 € (+ Alv) seutuvilla.

Yhteystiedot